دسر موز و قهوه

اگه دیدید موزهایی که تو خونه دارین، سیاه شده و دارن نرم میشن میتونین سریعا دست به کار شید و این دسر خوشمزه و راحت رو درست کنین و از طعم عالیِ اون لذت ببرین. 


مواد لازم:

شیر 2 لیوان

موز 3 عدد

پودر قهوه فوری 3 ق غ پر

شکلات 20 تا 30 گرم

پودر ژلاتین 2.5 ق غ

شکر نصف لیوان

طرز تهیه:

شکر و شیر و پودر قهوه و شکلات رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میذاریم،هم میزنیم تا شکر و شکلات کاملا آب بشه.

از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم این مخلوط خنک شه. در این حین پودر ژلاتین رو با آب آماده میکنیم. به این صورت که روی نصف لیوان آب سرد پودر ژلاتین رو می پاشیم و اجازه میدیم حالت اسفنجی بگیره. بعد روی بخار آب به روش بنماری یا داخل مایکروفر حرارت میدیم بهش تا کاملا مایع شفاف بشه و همه پودر داخل آب حل شه.

موزها رو ریز میکنیم و همراه مخلوط شیر داخل مخلوط کن میریزیم تا کاملا مخلوط شن.

نکته: میشه به جای مخلوط کن از همزن هم استفاده کرد. هدف مخلوط کردن مواده!

وقتی موز کاملا ریز و مخلوط شد،ژلاتین رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم یکی دو دقیقه کاملا با هم مخلوط شن و ژلاتین به خوبی در همه جای مواد پخش شه.

مایع به دست اومده رو داخل قالب میریزیم و 6 7 ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببنده. و سپس تو ظرف سرو برگردونده و بعد از تزیین سروش میکنیم.

نوش جان!

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.