اگه دیدید موزهایی که تو خونه دارین، سیاه شده و دارن نرم میشن میتونین سریعا دست به کار شید و این دسر خوشمزه و راحت رو درست کنین و از طعم عالیِ اون لذت ببرین.
مواد لازم:
شیر 2 لیوان
موز 3 عدد
پودر قهوه فوری 3 ق غ پر
شکلات 20 تا 30 گرم
پودر ژلاتین 2.5 ق غ
شکر نصف لیوان
طرز تهیه:
شکر و شیر و پودر قهوه و شکلات رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میذاریم،هم میزنیم تا شکر و شکلات کاملا آب بشه.
از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم این مخلوط خنک شه. در این حین پودر ژلاتین رو با آب آماده میکنیم. به این صورت که روی نصف لیوان آب سرد پودر ژلاتین رو می پاشیم و اجازه میدیم حالت اسفنجی بگیره. بعد روی بخار آب به روش بنماری یا داخل مایکروفر حرارت میدیم بهش تا کاملا مایع شفاف بشه و همه پودر داخل آب حل شه.
موزها رو ریز میکنیم و همراه مخلوط شیر داخل مخلوط کن میریزیم تا کاملا مخلوط شن.
نکته: میشه به جای مخلوط کن از همزن هم استفاده کرد. هدف مخلوط کردن مواده!
وقتی موز کاملا ریز و مخلوط شد،ژلاتین رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم یکی دو دقیقه کاملا با هم مخلوط شن و ژلاتین به خوبی در همه جای مواد پخش شه.
مایع به دست اومده رو داخل قالب میریزیم و 6 7 ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببنده. و سپس تو ظرف سرو برگردونده و بعد از تزیین سروش میکنیم.
نوش جان!